Keresztmintás lepedő

15 000 Ft

Az elektromágneses sugárzást átalakító lepedő.

A sötétnarancs-sárga színnel nyomott pamutlepedő a földsugárzás módosítására, kiszűrésére szolgál. 

Elektromágneses sugárzást módosító jelkombináció „Symbol-therapie”. A lepedő 40⁰C -on mosható, használatát a meglévő lepedő alá helyezve javasoljuk. Méret; 240*110 cm

JELENLEG KÉSZLET HIÁNY!

(Amennyiben más terméket is szeretne megrendelni az oldalról, azt csak külön csomagolásban, külön szállítási költséggel tudjuk teljesíteni, ugyanis egy csomagolásban nem lehet megoldani.)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Az elektromágneses sugárzást átalakító lepedő.

A sötétnarancs-sárga színnel nyomott pamutlepedő a földsugárzás módosítására, kiszűrésére szolgál. 

Elektromágneses sugárzást gátló jelkombináció „Symbol-therapie”. A lepedő 40⁰C -on mosható, használatát a meglévő lepedő alá helyezve javasoljuk. Mérete 240 × 110 cm.

Mi a geopatikus sugárzás és miért káros az élő szervezetre?

A földsugárzások, más néven az un. geopatikus sugárzási zónák a legkülönfélébb természeti, fizikai jelenségeket foglalják magukban. Ezek a fizikai jelenségek például a Föld mágneses erőterének megváltozását idézhetik elő. Ilyenek a vízerek, a mágneses mezőrácsok, mint például a globális vagy diagonális Hartmann – háló, a törésvonalak, stb. Ezek a jelenségek kedvező vagy kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak a növényekre, az állatokra és az emberekre.

A Földsugárzások az élővilág sugár terhelésének kb. 60 %-át adják! Környezetünk folyamatosan bocsájt ki különféle intenzitású sugárzásokat, melyek hatásai lehetnek hasznosak és károsak is. Radiesztéták szerint, a betegségek 60-80 %-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. Minél hosszabb ideig tartózkodunk a káros sugárzási zónákban, annál nagyobb a valószínűsége valamilyen krónikus betegség kialakulásának. A geopatikus sugárzások káros hatásai összeadódnak, a legalább napi 4-5 órás sugárzási sávban való tartózkodás, 4-5 év alatt már diszharmonikus működéseket, krónikus fájdalmakat, szervi panaszokat, majd 8-10 év alatt súlyos betegségeket okozhatnak.

A földsugárzások egyrészt a szervezetben lévő vízre hatnak a folyamatos negatív információkkal. Ennek eredményeként átstrukturálódnak a sejtek és a kötőszöveti rendszer. A másik út az idegrendszerre, az idegrostokra és a szervezet energetikai hálózatára kifejtett gátló hatás.

A geopatikus sugárzások típusai, a rácskereszteződések

Az egyik globális hálózatot, az un. Hartmann-hálót dr. Ernst Hartmann orvos és radiesztéziás szakember írta le először 1954-ben. (Valójában elsőként 1930-as évek végén Csalány Ferenc és dr. Hernádi Mihály egymástól függetlenül fedezte fel. A tudományos világ mégis a német geobiológus orvosról nevezte el 1956-ban.) Ez a rácszerű elektromágneses mező az egész Földet behálózza. A Hartmann sugárzás a Föld pozitív és negatív mágneses erőtereinek a találkozási pontjain jön létre és egy északi-déli, keleti-nyugati irányultságú térrács rendszert alkot. Hasonlóan kell elképzelni, mint a szélességi és hosszúsági fokokat a térképeken, azonban ez a rácsszerkezet sűrűbb annál, átlagosan a mi földrajzi szélességünkön kb.  2,4 x 2 m-es négyzetrácsokat alkot, a sávok szélessége 25-30 cm. A legveszélyesebbek a kereszteződések, ezeken a helyeken a legerősebb a sugárzó zónák interferenciája, térörvénye és az egészség károsító hatása.

A Hartmann sugárzás hatásai

Általában gyulladásos betegségek. Ha fejet érinti a sugárzás hosszabb időn keresztül, fejfájás, idegesség, látás és halláskárosodás, ha a szív és tüdő tájékon akkor ritmuszavar, vérnyomás növekedés és krónikus megbetegedések, például légúti problémák, ha a has területén akkor a hasnyálmirigy betegségei, cukorbetegség, gyomorsav problémák, epe- és májfunkció zavarok, ha az alhason, akkor kismedencei problémák, például nőknél meddőség, vagy koraszülés jelentkezhet. Általában jellemző az adott gerincszakasz (nyakmerevség, hát fájdalmak, deréktáji panaszok, lumbágó), vagy a sugárzás területébe eső ízületek problémái (csípőízület-térd-könyök-váll reumás- és ízületi gyulladásai). Mivel a káros sugárzások hatása az évek alatt összeadódik, úgy gondolnánk, hogy elsősorban az idős korúak az érintettek. Valójában az újszülöttek is a kritikus csoportba tartoznak. Ugyanis a kisbaba 2-3 hónapos koráig mozdulatlanul tölti a nap java részét, ott ahova leteszik. Ha éppen Hartmann-sávba kerül, képtelen nyugodtan aludni, éjszaka szüntelenül sír és az alvása nappal a déli órákra korlátozódik, amikor a leggyengébb a Hartmann sugárzás hatása.

Curry-rács hálózat

A dr. Manfred Curry által felfedezett rácshálózat hasonló a Hartmann hálóhoz, de ennek sávjai 45 fokos szöget zárnak be az észak – déli iránnyal. Nagysága kb. 3,5×3,5 méter és 30-50 cm széles a sávja, sűrűsége északról és délről az egyenlítő irányába csökken, ugyanúgy mint a Hartmann háló elemei. Itt is a rácsok kereszteződési pontjai jelentenek problémát szervezetünknek. Közép-Európában kb. 2-4 méterenként található egy-egy ilyen kereszteződési pont. Ezek a sávok csak az arra érzékeny embereknél okoznak problémát. A kereszteződés rezonanciája, ha a fejen megy keresztül, főleg az idegrendszerre hat (pánikbetegség,  fejfájás, idegesség, látásromlás). A testen a kereszteződések hasonló hatásúak, mint a Hartmann kereszteződések.

Ley vonalak

Az angol Alfred Watkins munkássága nyomán kapták ezek az energia-áramlási csatornák a Ley-vonalak elnevezést (újabb kutatók; I. T. Sunderson, Ny. Goncsarov, P. Devereux).  A Föld különböző tájain más-más a nevük; Istenek ösvényei, Sárkány-vonalak, Tündérösvények, Magyarországon Szent György vonalak stb.  Általában búcsújáró helyek, vagy csodálatos látomások, jelenések, illetve gyógyforrások helyszínei, (pl. Stonehenge, Lourdes). A vonalak átlagos szélessége minimum 2 m, de mértek már 20 métert is. A vonalak mentén elektromos töltésáramlást is kimutattak. A Ley-vonalak rendszere szorosan összefügg a föld mágneses térével, a naptevékenység, a föld mágnesség változás hatására a vonalak energiatartalma is ingadozik, de a fővonalak helye hosszútávon megmarad, állóhullámokként viselkedik. Átmenetileg lehet serkentő, élénkítő hatású, de állandó tartózkodásra nem alkalmas. A jelenséget túltöltődésnek hívják, mely az idegrendszer egészére hat, migrén, fejfájás, idegesség fordulhat elő, megemelkedik a vérnyomás, változik a hormon háztartás, hasnyálmirigy-, szív-, érrendszeri-, vastagbél problémák léphetnek fel, a végtagokon ödéma,  izomhúzódások, görcsök. A gyerekek ezt a túltöltődést aktivitással, állandó mozgással próbálják meg levezetni.

Vízerek geopátiás hatása

Ide tartoznak a földkéreg mélyében futó természetes folyók, patakok, erek, de nem tartoznak ide a mesterséges vízvezetékek, csatornák stb. A vízerek helye ritkán változik, erre leginkább geológiai események, például földrengés esetében kerülhet sor. Ahol a víz áramlása súrlódást idéz elő a földkéreggel érintkezve, megváltozik az elektromágneses erőtere. A vízérsugárzás gátolja a sejtek és a szervek működését vagy túlműködéseket okoz, például a vízér kereszteződés, vagy a dupla vízér. Az összes geopátiás sugárzás közül ennek a legerőteljesebb a hatása az élő szervezetekre. A következő betegségekkel hozták eddig összefüggésbe; leukémia, Parkinson-kór, sclerozis multiplex, veseelégtelenség, Bechterew kór, továbbá gyomorvérzés, érszűkület, tüdőbetegség, asztma, szürke hályog, lábon vérellátási-, ízületi problémák, reuma. A kezdeti panaszok legfőbb jellemzője a kimerültség és a fáradtság.

Törésvonalak és geológiai rések

A törésvonalaknál a különféle, a földkéregben található anyagok potenciálkülönbségükből adódóan szintén módosítják a természetes földmágnesességet. A törésvonalak lehetnek láthatók vagy láthatatlanok. A geológiai repedések, rések lehetnek egyben vízerek is. A vonalak alakja változatos, kiszámíthatatlan, de lehet kagylós is. Általában 1-2 cm szélességűek, de előfordulhat ennél szélesebb is.
Fejen jellemző a pánikbetegség, idegesség, halláskárosodás, látásromlás, rossz és gyakori álmok. Mellkason a tüdő megbetegedései, szívritmuszavar, de mozgásszervi- és gerinc problémák is megjelenhetnek. Földrengések, földmozgások után célszerű ellenőrző méréseket végezni, mert törésvonalak helyzete megváltozhat.

Mik a vortexek?

A vortexek energia örvények, általában balra forgató spirális hullámok, amelyeket különböző földsugárzás típusok (Ley, Hartmann, Curry, törésvonal, vízér) találkozása és egymásra hatása hoz létre. A vortex középpontja a vízérnél is károsabb az élő szervezetekre.

Nők, gyerekek, idősek

A geopatikus zónák elektromágneses káros hullám kisugárzása megzavarja a test normális elektromágneses viszonyait, önszabályozó mechanizmusait. A sejtszintű kommunikáció blokkolódik, a testet egy diffúz káros elektromágneses hullám „zaj” zavarja folyamatosan, ez negatív hatással van a szervek működésére is.

A nők a Föld mágneses terének változásaira különösen érzékenyen reagálnak, mert hormonális rendszereik sokkal érzékenyebbek, mint a férfiaké. A nők fogamzó képességét, a petefészek működését, a peteérés folyamatát is döntően befolyásolják a káros földsugárzások. A nők mellett a gyerekeket érinti legérzékenyebben a földsugárzás, szervezetük fejlődőfélben van. Éjszaka gyakran sírva ébrednek, rémálmaik vannak és megmagyarázhatatlan okok miatt kiesnek a kiságyból, az ágy egyik végébe húzódnak, csikorgatják fogaikat, problémáik vannak a tanulással és nehezen tudnak koncentrálni, a nehezen kezelhető gyerekek közé tartoznak az iskolában, hiperaktívak, figyelem hiányosak. Rolf Gordon „Are You Sleeping in a Safe Place? – Biztonságos helyen alszik?” című könyve, napjainkban már a 7. kiadását éli meg, részletesen elemzi a kockázati tényezőket.

Felnőtteknél az élet során változik a terhelhetőség és az önszabályozó funkciók hatékonysága, ezért változik a földsugárzásokkal szembeni érzékenység is. Lehet valaki sokáig panaszmentes, de egy idő után a negatív sugárzások hatása összeadódik, a szervek harmonikus működése felborul és egyre nehezebben tudjuk kiegyenlíteni a különféle eredetű stressz-hatásokat, megjelenik a krónikus betegség.

A geopátiás sugárzások kiküszöbölése

A geológiai jellegű zavaró mezőket nem lehet egyszerűen megszüntetni. Fenntartással kell fogadni a különféle „árnyékolási” módszereket, pl. a parafából készült matracokat, stb. A vasbeton építkezés nem árnyékol, csak összezavarja a sugárzásokat. Egy garantált megoldás létezik, ha fennáll  a negatív sugárzás, át kell helyezni a fekhelyünket, meg kell változtatni a szoba berendezését.

A zavarómezők felkutatásában az inga különleges, központi helyet foglal el.

Hogy jelzi a bioindikátor a földsugárzást?

A bioindikátor megbízható segédeszköz a föld sugárzási viszonyainak felderítésében. Ha a jobb kezünkben tartjuk és a bal tenyerünket a föld felé fordítjuk akkor a pálca elkezd kilengeni. Mindegy, hogy hol, milyen helyen állunk valamilyen határozott mozgást mutat. Valójában a bioindikátor azokat a jelzéseket erősíti fel, melyek a tenyerünkön keresztül a testünkbe érkeznek. Ha rendszeresen használjuk, akkor az érzetek tudatosulnak és már segédeszköz nélkül is megérezhetjük a földsugárzás változásait. Mindez csak gyakorlás kérdése, az alapképesség mindenkiben benne van. Ha folytatjuk a mérést, egy lépést teszünk előre és figyeljük a pálca mozgását, majd megint egy lépést és így tovább, amíg például a lakásunkat fel nem térképezzük. Célszerű a mérés megkezdése előtt egy alaprajzot készíteni és a mérési eredményeket azon bejelölni; balra forgás, jobbra forgás, vízszintes – függőleges mozgás. Ezután elkészíthetjük lakásunk geopátiás térképét. Egészségre ártalmasak azok a területek, ahol a pálca balra forgó, vagy még inkább, ha függőleges mozgást végez. A mérést másnap, majd harmadnap ismételjük meg, ha a káros területek nem változtak, akkor mindenképpen célszerű a lakás átrendezése. Elsődleges az ágy helyzete, mert életünk közel 1/3-át ott töltjük, a másik pedig, ha otthon ülő munkát végzünk az íróasztalunk, székünk pozíciója. A lakás ilyetén átrendezése a legjobb módszer a káros földsugárzás elkerülésére. Ugyanakkor munkahelyünkön – ha ülőmunkát végzünk, ahol szintén hosszú órákat töltünk helyhez kötve ­- szintén célszerű lenne a földsugárzási viszonyok felmérése.

A kereszt mintázat megszünteti a káros földsugárzást?

Felmerül a kérdés, ha a földsugárzás mérhető, a lakás átrendezhető, az ágy áthelyezhető, akkor mi értelme van a keresztmintás lepedőnek. Ennek magyarázata egyszerű. A keresztek formája egy energiaáramlás örvényt hoz létre, mely minden rajta keresztülhaladó sugárzást módosít, szétszór. A hangsúly a „minden” szón van, nincs tekintettel a sugárzásoknak, az elektromágneses hullámoknak az élő szervezetre kifejtett hatására. A kialakuló örvény ugyanúgy szétszórja a káros és a nem káros hullámokat is, ezáltal egy energetikailag semleges teret hoz létre. Olyan helyszínekre javasoljuk, ahol nincs lehetőségünk az átrendezésre, de mégis nyugodtan szeretnénk pihenni, ilyenek a szállodák és a kórházak elsősorban.

Dr. Csiszár Róbert

További információk; Hírek!

facebook; Körbler Társaság

korblertarsasag@gmail.com

További információk;

Honnan tudhatom, hogy geopátiás terhelésem van-e? – Rolf Gordon (Dulwich Health-London) tesztje

Ha nem tudsz megbirkózni egy betegséggel, depresszióval vagy tartósan rosszul érzed magad, kérdezd meg magadtól:

  1. Az egészségügyi problémám akkor kezdődött amikor ebbe a lakásba költöztem / amikor erre a munkahelyre kerültem?
  2. Jobban érzem magam, ha távol vagyok otthonról, vagy a munkahelyemtől?
  3. A családom bármely tagjában kellemetlen érzést kelt az otthoni „légkör”?
  4. Lakásom előző lakója súlyos vagy hosszú betegségben szenvedett?
  5. A betegségem rosszabbodik ősszel vagy tavasszal, vagy nedves viharos időjárás esetén?
  6. Volt-e valamilyen közeli környezeti zavar (földcsuszamlások, földrengés, építési-, földalatti és közúti munkák), a betegségem kialakulását megelőzően.
  7. Az otthonom vagy annak bármely része természetellenesen hideg vagy nedves?

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Méretek 240 × 110 cm