BIOINDIKÁTOR

9 500 Ft

A bioindikátort tokban szállítjuk postai utánvétellel,

ára; 9500.-Ft + postaköltség (2500.-Ft)

szállítási idő: 6-7 munkanap

(Amennyiben a “Információs gyógyászat” című könyvet is szeretné megrendelni, azt csak külön csomagolásban, külön szállítási költséggel tudjuk teljesíteni, ugyanis egy csomagolásban nem lehet megoldani.)

Cikkszám: 001 Kategória: Címke:

Leírás

A bioindikátort tokban szállítjuk postai utánvétellel,

ára; 9500.-Ft + postaköltség  (2500.-Ft)

szállítási idő: 6-7 munkanap

A bioindikátor jellegéből adódóan mindig külön csomagban érkezik, ha Ön több terméket is rendel az oldalról mindegyik külön csomagban, egyenkénti számlával és szállítási költség felszámításával fog megérkezni!

Erich Körbler osztrák tudós által feltalált un. „Bioindikátor” valójában egy vízszintes inga. Egyszerűen kimutathatók vele a pozitív, az éltető és a negatív, a káros sugárzások. Igazából ezek a rezgések, ezek az elektromágneses hullámok bennünk keletkeznek, amikor kézbe veszünk például egy almát, egy gyógyszeres dobozt, megérintünk egy személyt. A Bioindikátor mozgása antennaként jelez és vizuálisan tudatosítja nekünk, a bennünk lejátszódó elektromágneses hullám rezonanciákat, a konvergenciát és a divergencia mértékét.

Mivel Körbler elektromérnök volt, 1988-ban, mikor elkészítette az első „Bioindikátort” (akkor még nem ez volt a neve, csak egyszerűen; egykezes vízszintes inga) és elkezdte tanulmányozni annak működését, számára is meglepetés volt, hogy az inga mozgása a hullámtan fogalmaival leírható.

Amit látunk az inga mozgásánál az a konvergáló és divergáló elektromágneses hullámok egymásra hatásának a következménye (konvergáló hullámokról beszélünk, amikor a különböző elektromágneses sugárzások egymás hatását erősítik, a divergencia pedig az egymásra ható hullámok hatásának különböző mértékű gyengítése, gátlása).

A bioindikátor fogója egy fa nyél, mely egy hajlékony teflon anyagból készült vékony rúdban folytatódik és egy fa gömbben végződik. A teszteléseknél a vízszintes mozgás a konvergencia, nem túl szép-, vagy inkább nem túl megfelelő magyar szóval együtthatás, együttműködés jele, amikor pedig az inga jobbra, vagy balra forgó mozgásokat, illetve függőleges kilengéseket végez, az a különböző mértékű divergencia megjelentetése.

Mik a Körbler-féle Bioindikátor előnyei a hagyományos ingákkal szemben?
– Egykezes inga – a legtöbb inga használatához mindkét kézre szükség van.
– A válaszai mindig adekvátak – a legtöbb ingát be kell „hangolni” az adott helyhez, személyhez, feladathoz. A Bioindikátor „válaszainál” az IGEN és a NEM különböző fokozatai mindig ugyanazok.
– Használata, szinte mindenki számára könnyűszerrel elsajátítható. Azért szinte, mert a tapasztalatok szerint körülbelül 20 emberből egynél nem, vagy lassabban „indul be” az inga működése.
– Az inga mozgása és a válaszai, rövid alapképzést követően, mindenki számára érthetőek.

A Bioindikátor tulajdonképpen egy antenna szerű rezonátor, ami felerősíti és érzékelhetővé teszi azokat a nem látható elektromágneses rezgéseket melyeket nagyon sokszor érzünk, de ezt az érzékelő képességünket a „civilizáció” következtében mára már elvesztettük.

Példa az alkalmazásra;

Amikor a bal kezembe fogok például egy almát és az ingával közelítek felé, akkor az inga fejének mozgása a következő lehet; köröz balra vagy köröz jobbra, függőlegesen vagy vízszintesen leng ki.

Ha vízszintesen leng ki, az azt jelzi, hogy az alma (elektromágneses) kisugárzása és a saját szervezetem (elektromágneses) kisugárzása harmonizál, az alma szinte belém simul. A szervezetemnek semmilyen ellenérzése nincs „vele” szemben.

De ha az inga a többi mozgásformák valamelyikét mutatja, azok az „ellenérzés” különböző fokozatai, a legrosszabb az „inverz” hullámot jelentő függőleges mozgás.

NAGYON FONTOS! Csak azt az élelmiszert, italt, kozmetikumot szabad megenni, meginni, magunkra kenni, amikor a tesztelésnél a Bioindikátor VÍZSZINTESEN jelez, minden más esetben kerülendő.

Bioindikátor – A hatodik érzékelési módszer

(a szöveg idézeteket tartalmaz dr. Csiszár Róbertnek a Természetgyógyász Magazin 2017/06. számában megjelent írásából)

FIGYELEM!

A Bioindikátor nem játék, gyerek kezébe ne adjuk, óvatosan használjuk, ne lengessük, „magától” mozog, nem kell beindítani. Ha túlságosan kileng, akkor tompítsuk a mozgását úgy, hogy a hüvelyk és a mutató ujjunkkal kissé megszorítjuk a teflonszál illeszkedésénél.

Tanfolyamokról további információ – HÍREK – Körbler Társaság

További információk

Méretek 70 × 6 cm